HTC Touch 2.

Lasnsarea Windows Mobile 6.5 a creeat foarte multe discuții intre cei care sunt pasionți de acest domeniu. Daca @DanDragomir (un "amic" de pe Twitter) anunța astăzi lansarea unui puternic PDA Phone de la HTC, și anume modelul HD2, eu am ales un model mai modest, respectiv Touch 2.


Telefonul dispune de un procesor Qualcomm ce rulează la 528 MHz și are o memorie RAM de 256 MB . Ca și ecran, avem un touch-screen de 2.8 inch cu o rezoluție de 240 x 320. Memoria interna este de 512 MB și poate fi, desigur, extinsă, prin intermediul cardurilor microSD. Camera este un destul de bună, având o rezoluție de 3,2 Mp.


Avem de asemea și un receptor GPS, conectivitate Wireless (802,11 b/g), precum și un bluetooth 2.0 (EDR). Printre caracteristicile produsului mai avem TouchFLO 3D și "Accelerometer Sensor", care va roti automat ecranul în funcție de poziția telefonului. Bateria are o capacitate destul de bună, 1500 mAh, și, conform producătorului, ofera în jur de 370 de ore autonomie în stand-by, și cam 440 de minute de vorbit (ambele în 2G).


Prețul oferit de eMAG este de 1.299 RON (un preț destul de bun, părerea mea, pentru ceea ce oferă).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu