Twitterrific (for iPhone).

Câți dintre noi nu au profil de Twitter deja? Sau câți nu și-ar face, dacă ar știi cât de "plăcut" este să ai unul și cât de util este. Și da, este util, pentru că poți să aflii tot ceea ce te interesează în cel mai scurt timp.


Twitterrific este o aplicație pentru iPhone cu ajutorul căreia puteți comunica cu prietenii pe Twitter. Am încercat până acum mai multe aplicații de genul acesta însă trebuie să recunosc că aceasta mi-a plăcut cel mai mult. Interfața pe care o oferă se bazează pe culori închise, fiind plăcută la vedere și nu obosește ochii, așa cum făcea programul pe care îl foloseam înainte să descopăr Twitterrific.


Opțiunile pe care le oferă sunt într-un număr (foarte!) mare. Puteți vedea "public timeline"-ul (ceea ce s-a postat cel mai recent pe întreg twitter-ul), puteți vedea timeline-ul normal al contului dvs (așa cum o faceți pe web), puteți obține detalii despre orice cont de Twitter, puteți căuta orice cont de Twitter, puteți trimite mesaje directe, puteți până să vedeți link-urile postate de cei pe care îi urmăriți prin intermediul browser-ului integrat (în client).


Aplicația este disponibilă atat pe iPhone, cât și pe Mac (no Windows, sorry). Puteți obține mai multe detalii despre ea de aici: http://twitterrific.com/, iar pe iPhone o găsiți in App Store. :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu