Review: Shazam (for iPhone).

De câte ori nu vi s-a întâmplat să auziți o melodie la radio care să vă placă și pe care să doriți să o aveți în calculator sau pe telefon, însă pur și simplu nu știți nici cântărețul și nici titlul piesei? Mie unul mi s-a întâmplat de foarte multe ori treaba aceasta.... Acum însă, tot ce trebuie să fac este să am iPhone-ul lângă mine și să deschid o aplicație numită "Shazam".


După pornire, această aplicație va înregistra o perioadă de timp definită de utilizator o melodie, după care, va începe automat să caute pe internet melodia. Din testele efectuate de mine, aplicația funționează perfect, de fiecare dată reușind să-mi recunoască piesa. După ce aplicația găsit piesa pe internet, aceasta vă va "spune" numele formației și titlul, dându-vă în același timp și opțiunea să o ascultați pe YouTube prin player-ul integrat al iPhone-ului.


Aplicația este free pentru iPhone și o puteți dowloada fie prin intermediul "App Store" din iPhone, fie prin iTunes. De asemea, aplicația mai are încă două versiuni, una pentru telefoanele BlackBerry, și alta pentru dispozitivele ce rulează Android.



2 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

iar pentru s60v3 il gasiti la http://www.ziddu.com/download/6450524/Shazam.zip.html Atentie este UNSIGNED

Trimiteți un comentariu