Mi s-a intamplat a 2-a oara !

Am plecat ieri dupa ce am fost la sala pe la ora 4 inspre un prieten, urmand apoi sa mergem impreuna la cinematograf.... Am ajuns acolo pe la 5 fara 20, fericit ca voi vedea la cinema "Slumdog Millionaire" (l-am mai vazut si acasa, insa voiam sa-l vad cu mai multi prieteni). 


Cand sa deschid usa si sa intru inauntru, usa inchisa :| . Ce scria pe usa ? Filme suspendate pana pe 1 august (adica azi). Eu am citit pe mai multe siteuri ca si ieri era film la cinema ! Bineinteles ca m-am enervat pentru ca am venit degeaba, acceasi tzeapa luand-o si inca 3 fete care au venit dupa 2 minute dupa ce am ajuns noi (am stat umpic sa ne gandim ce sa facem). Am cautat o banca unde am stat si am discutat discutii :)). 

ps: nu e prima data cand o patesc la cinematograful asta !!


Mai tarziu m-a rugat o prietena sa ies cu rolele cu ea. Pana l-a urma m-am lasat convins (nu puteam sa refuz o fata, nu?) si am venit pe la 8 la ea. Eram 5 in total, insa faza cu rolele nu a tinut mai mult de 20 de minute, deoarece ea s-a plictisit de role ( ma asteptam la asta, de aceea  am adus si o geanta cu mine), s-a dus acasa sa se schimbe (statea la 100 de metri de unde eram) si eu le-am pus in geanta. Ne-am plimbat pe jos pana pe la primarie unde ne-am oprit sa bem un suc, si apoi, pe la 10 jumate am plecat inspre casa. 


Asa ca am avut ieri o zi cu adevarat plina.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu