Windows 7 Enterprise 90-days FREE !

Nu cu foarte mult timp în urmă, s-a lansat noua versiune a sistemului de operare al Microsft. Aceștia insistă că Windows 7 repară greșelile făcute în Vista, și că este un succes. Așa și este, lucru care se vede în cota pe piață pe care Windows 7 o deține lună de lună. Sunt probabil unii care vor totul de la un sistem de operare (cum sunt eu), și atunci vor dori Ultimate. Problema ar fi prețul: în jur de 1300 RON.


Dacă doriți să testați Windows 7 pentru o perioadă de 90 de zile, gratis și legal, Microsoft vă oferă o soluție. Și ar trebui să vă grăbiți, numărul de downloaduri și durata disponibilității acestei "oferte" sunt limitate.

Tot ce vă trebuie este un cont de MSN Messenger, MSN Hotmail sau Password account, care este Windows Live ID-ul vostru. Apoi, trebuie să vizitați acestă pagină http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/cc442495.aspx?ITPID=sprblog http://technet.microsoft.com/en-us/default.aspx și să faceți click pe "Download a 90-Day Trial of Windows 7 Enterprise, iar în josul paginii, în dreptul versiunii corespunzătoare, trebuie să vă selectați limba (Engleza pentru noi...).
Apoi, logați-vă cu contul și parola voastră. În momentul în care sunteți intrebat "what ocupation describes you best" , trebuie să alegeți "IT manager" sau "IT worker", altfel nu îl veți putea downloada.


După ce ați făcut acestea, înarmați-vă cu răbdare. Minunatele servere Microsoft au atins adevărate recorduri de viteza pe la 80 kb/s. În medie am downloadat cu 60 kb/s, deși banda mea este de 650-700 kb/s.


Însă a meritat așteptarea pe de-o parte. Instalarea s-a făcut rapid, fără probleme, acestea apărând doar în momentul în care mi-am dat seama ca nu prea am niciun driver preinstalat, și că nu găsesc niciunde suport. Singura metoda a fost să selectez Windows XP SP2, la compatibility mode, la proprietățiile fiecărui driver.


Mai trebuie să știți:
  • Cheia este inclusă în sistemul de operare; nu aveți nevoie de nici una.
  • În termen de 10 zile de la instalare, sistemul de operare trebuie activat! după ce ați depășit 10 zile cu el neactivat, se va stinge la fiecare oră.
  • După cele 90 de zile de la activare, calculatorul de va stinge la fiecare oră; dacă doriți să vă instalați un Windows 7 cumpărat de la Microsoft, acesta trebuie instalat de la zero (nu aveți nicio opțiune de upgrade).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu