Program de spart parole pentru ID-urile de Yahoo! Messenger.

De foarte multe ori până acum, mulți au fost cei care m-au rugat să sparg o parolă sau altaa aparținând cuiva. Sau cel puțin m-au rugat disperați să le dau un program de spart parole. Și răspunsul meu a fost tot timpul același: "Sorry, nu se poate, pentru că nu există un asemenea program". Dar nici vorbă să înțeleagă .... că au avut ei prieteni la care le-au fost sparte parolele cu un program, și chestii deastea. Ei bine, nu există un program care să spargă parole. Ele pot fi totuși aflate prin diferite moduri.
  1. Cel mai simplu e pe ghicite. Adică mai sunt unii care își pun ca și parolă data nașterii, sau diferite date care sunt ușor de aflat de catre alții (și dupaia se miră de ce nu le mai merge parola...).
  2. Se mai pot afla parolele cu diferite programe. Mă refer la parolele voastre !! Adică, iți trimite cineva din listă un program, care iți zice să introduci ID-ul tău, parola ta, și ID-ul celui a cărui parolă vrei să o aflii. Cred că e evident că acel program este făcut pentru ați fura ȚIE parola, altfel, pentru ce i-ar trebui parola ta oare ? (mai găsiți programele astea și pe dc-uri)
  3. Yahoo! Messenger fals. Programul de messenger trebuie downloadat doar de pe site-ul oficial. În caz contrar, este posibil ca, chiar dacă ați downloadat de undeva un program numit Yahoo! Messenger și arată la fel cu cel original, acesta să trimită parola voastră celui care l-a creeat chiar în momentul în care ați dat sign in, după introducerea parolei și ID-ului în câmpurile corespunzătoare (metoda seamănă cu cea anterioară).
  4. Prin Keyloggeri. Aici depinde strict dacă aveți antivirus sau nu, și dacă da, cât de eficient este. Dacă nu aveți, ați fi putut oricând să fi luat un program de pe undeva, care, în momentul în care introduceți ID-ul și parola în Yahoo! Messenger, să o trimită cuiva (nu are nicio legătură cu metoda prezentată anterior, atâta timp când Yahoo! Messenger este downloadat de pe site-ul oficial)

Dacă cumva ați reușit să vă pierdeți parola și nu vă mai amintiți răspunsurile introduse la intrebarile din momentul creării contului, nu prea mai aveți șanse să o recuperați. Poate doar cu metodele de mai sus ... care nu sunt prea legale, și desigur, nici prea morale.

Orice ați face, nu vă lăsați păcăliți! NU există programe de spart parole!

4 comentarii:

Anonim spunea...

CORECT !!!!!!!!!

Anonim spunea...

corect la fel

Anonim spunea...

e bn at:)

Anonim spunea...

Brute Force

Trimiteți un comentariu