Partidul Piraţilor din România.

Ce credeţi despre infiinţarea Partidului Piraţilor din România ?

View Results
Create a Blog Poll



Citeam acum câteva zile pe realitatea că în cam jumătate de an partidul piraţilor din România va fi înfiinţat. Acest partid este prezent în mai multe ţari din Europa şi nu numai. Ei au multe planuri foarte bune, precum cel cu înlocuire software-ului din administraţia publică care implică costuri de licenţiere cu alternative gratis (normal, dacă este posibil)., însă un lucru care mă îngrijoreaza este acela că acest partid susţine pachetul telecom (care urmează să se discute la nivel european). (Am primit de la Bezbojnicul câteva explicaţii şi se pare că exprimarea celor de la realitatea a fost cam confuzie. Vedeţi comentariul său pentru clarificare). Acest pachet implică servicii de internet pe pachete (de exemplu, avem un pachet prin care putem folosi Messengerul si Gmail, dar dacă vrem şi Youtube plătim un pachet extra).


Pe realitatea.net găsiţi un articol (foarte) lung despre partidul piraţilor din România. Link http://www.realitatea.net/partidul-piratilor-din-romania-se-va-infiinta-in-jumatate-de-an_608577.html .


Eu vă aştept să vă ziceţi parerea aici cu privire la acest partid (şi sigur, vă rog să da-ţi mai departe această adresă pentru a afla cât mai multă lume despre acest partid). 

7 comentarii:

alexxx spunea...

Mai e cineva în lumea asta să nu se implice în politică? Nu ştiu ce vor ăştia da oricum nu le prea văd rostul...

Bezbojnicul spunea...

Partidul nu sustine pachetul telecom. Cred ca exprimarea din articol este confuza. Era un exemplu despre o "litera de lege" de la Bruxelles, care va fi adoptat papagaliceste de catre statul Roman, care ar trebui sa adopte o pozitie contrara UE, fiind o lege impotriva intereselor cetatenilor romani. Era un exemplu de legislatie venita "de sus", impotriva caruia statul ar trebui sa se pronunte, nu sa-l adopte.

Unknown spunea...

@Bezbojnicul: Iţi mulţumesc pentru explicaţii. Se pare că nu am inţeles eu bine. O seara placută !

aventoro spunea...

interesant

roxy spunea...

frumos..bv:)

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
hadrianes spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Trimiteți un comentariu