Apple News.

Zilele acestea au făcut înconjurul lumii știrile venite de la Apple. Cea mai importantă știre este legată de revenirea "boss-ului" de la Apple, Steve Jobs, care a suferit de o formă rară de cancer la pancreas și a fost operat. El se simte foarte bine acum și i-a făcut plăcere să anunțe noutațile.


Prima noutate este legată de noul iTunes, care ajunge la versiunea a 9-a. Programul se găsește pe toate sistemele Macintosh și este compatibil cu Windows, și îl puteți folosi pentru cumpărarea melodiilor, filmelor, pentru downloadarea de podcast-uri, sau pentru sincronizarea cu Apple iPhone sau cu iPod.


Altă noutate o reprezintă noua generație a iPod nano, care v-a dispune de un ecran de 2,2 inch, o cameră cu ajutorul căreia puteți inregistra filmulețe, un receptor radio FM precum și un pedometru.


Mai este de menționat soft-ul proaspăt lansat pentru iPhone, 3.1, care din câte am ințeles eu până acum rezolvă doar câteva bug-uri de securitate, și nimic mai mult.


Totuși foarte mulți se așteptau să fie anunțat Apple Tablet precum și o nouă generație iPhone (4G), însă nu a fost așa. Chiar și așa, speculațile nu au dispărut chiar și după anunțul lui Steve Jobs, iPhone fiind așteptat de foarte mulți prin vara anului viitor.


Nici despre Apple Tablet nu s-a făcut nicio declarație, iar despre un viitor netbook de la Apple nici nu este vorba (Steve Jobs a declarat cu ceva timp în urmă că pentru Apple v-a fi imposibil să facă concurență companiilor de pe această piață, deoarece dacă cumva vor scoate cumva un netbook, prețul său va fi cu mult peste cuncurență, la fel cum este in cazul notebook-urilor normale).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu