Yahoo! Messenger 10 Beta.

Noul Yahoo! Messenger 10 in varianta Beta este acum (oficial) disponibil direct pe site-ul Yahoo. Eu am avut pana acum Yahoo! Messenger 10 Pre-Alpha, o varianta neoficiala, insa fata de cea nou lansata diferentele sunt insesizabile (deocamdata).

Intre Y!M 9 si Y!M 10.0, exista unele imbunatatiri. Pentru inceput in momentul login-ului puteti selecta limba in care vreti sa fie folosit programul. Dupa logare, aveti sus (sub status) doua tab-uri, si puteti selecta intre contacte si "updates" (se vor afisa toate schimbarile pe care le-au facut contactele voastre, de exemplu, schimbari de status, de avatar, etc. Daca cineva isi schimba statusul veti fi notificat automat de acest lucru in dreapta jos). Se pot observa si unele mici diferente in meniul principal dar si in ferestrele de chat, modificari care vor fi la fiecare versiune noua(nimic nu este si nu poate fi perfect). Totusi fata de Y!M 9, noua versiune pare sa se miste umpic mai bine, insa diferenta va fi insesizabila pentru unii.

Cam acestea ar fi diferentele, noua versiune poate fi luata de pe site-ul oficial facand click in dreapta jos unde scrie "New Yahoo! Messenger", sau direct de pe link-ul acesta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu