Muvix.ro, noul site romanesc de filme online, are un competitor destul de serios.

Nici nu s-a lansat bine Muvix.ro, un site romanesc care ofera filme la preturi foarte reduse (in jur de 1-2 euro fiecare), ca deja iese la iveala un alt site asemanator, insa gratuit, numit FilmeCyps. Muvix.ro este un site de calitate, lucru care se vede si in felul cum arata site-ul in sine, insa si in calitatea ridicata a filmelor.



Muvix insa necesita o banda destul de mare pentru un streaming bun, iar mie, pe un abonament de 6 MB/s de la Clicknet, filmul se mai oprea din cand in cand sa se incarce (m-am uitat, sau cel putin am incercat sa ma uit la "Filantropica", care era oferit gratis la momentul respectiv).


Pe de alta parte, FilmeCyps este un site care nu arata asa de bine ca si celalalt, nici pe partea de design a site-ului, filmele venind din surse multiple, la o calitate destul de mica. Streamingul este insa eficient, filmele sunt redate cursiv si pe abonamentul meu de internet, deci imi convine. Sigur ca fiind un site gratis, reclamele sunt la ele acasa... dar nu este o problema prea mare. Afacerea merge binisor, au in jur de 7000 de vizitatori unici pe zi (29 decembrie), se gasesc diverse filme deci este ok.


Ramane sa vedem care site va deveni mai popular in viitor... insa eu tind sa cred ca acela va fi FilmeCyps, deoarece poate fi folosit si de cei care nu au o banda la internet foarte mare, lucru cu care sunt probleme la Muvix (pe viitor poate vor oferi si o optiune care sa redea filmele la o calitate mai joasa, insa deocamdata este destul de ineficient pentru unii utilizatori de internet din Romania).

3 comentarii:

Marius. spunea...

Prin Muvix le vezi legal dar pe filmecyps ma gandesc ca nu. Calitatea pe muvix este foarte buna...mie nu mi s-a oprit deloc filantropica atunci cand l-am vazut, si am abonament tot de la clicknet de 4 mb. Nu le baga pe amandoua in aceiasi oala.

Bia spunea...

hmm...
eu sunt una dintre vizitatoarele site-ului filmecyps.com si pot sa spun referitor la ce ai scris tu in articol urmatoarele :
1. design-ul site-ului filmecyps.com nici nu se compara cu muvix bla bla, asta in cazul in care sunteti voi mai clasici ;)), daca intelegi ce vreau sa zic, in plus sincer se vede ca uni nu au ochiul format dar despre asta nu mai vreau sa vb fiecare cu gusturile lui ;))
2. sinceri sa fim cui nu ii place sa stea sa vizioneze cele mai noi filme pe gratis, trebuie sa fi impocrit sa zici ca vrei sa dai un ban sa vezi filme legale :))(asta este disctutabil ;))) 3. de fiecare data cand apare un site mai bun care ii face competitie altuia se pornesc discutii fara rost si neadevarate
whatever...fiecare cu gusturile lui da macar apreciati ce este bun ;)
salut!

Filme Online spunea...

Sa nu uitam ca la romani la place sa vada filme online gratis. Deci filmecyps castiga detasat :P.

Trimiteți un comentariu